Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sinucidere, in solarul din curte

N-a rezistat durerii fiului pierdut si singuratatii, si si-a luat viata. Este drama unui barbat in virsta de 48 de ani din Chiscani, care s-a spinzurat, agatat de o teava din solarul pe care-l avea in curtea gospodariei. Costache Broasca locuia cu fiica sa de 16 ani, dat fiind ca unul dintre fii era plecat in strainatate, la munca, la fel si sotia, plecata in Spania, iar unul dintre baieti ii murise in urma cu circa un an, ucis de niste asa-zisi prieteni. La acea vreme, familia Broasca a trait zile de cosmar, mai ales ca baiatul fusese dat disparut, si nimeni nu reusea sa afle nimic despre el. Timp de citeva saptamini, familia, impreuna cu mai multi consateni, au cautat in fiecare canalizare si fiecare tunel din zona platformei chimice de la Chiscani, locul unde fusese vazut ultima oara tinarul. In final, acolo i-au si gasit oamenii cadavrul, aruncat intr-o canalizare, si cu un pietroi deasupra. Parintii au fost devastati de aceasta tragedie, si le-a trebuit ceva timp sa-si revina, cit de cit, iar satenii credeau ca si Costache Broasca a reusit sa treaca peste necaz, si sa-si vada de viata. Si totusi, se pare ca nu a fost asa.
Barbatul a decis sa-si puna capat zilelor, si a fost gasit agatat in fringhie de niste rude, care au chemat imediat politia si Salvarea, insa, cind au ajuns medicii la fata locului, nu au mai putut face nimic pentru el. Vecinii spun ca stiau ca este suparat, dupa moartea fiului sau, si ca nici singuratatea nu-i pria prea mult, mai ales ca fiica sa prefera sa doarma la o ruda, de cele mai multe ori. Ei sustin ca barbatul a mai avut o tentativa de sinucidere si inainte de moartea baiatului, insa atunci sotia sa l-a gasit la timp, si i-a taiat fringhia din jurul gitului, salvindu-l. "Mie mi-a spus ca vrea sa se omoare, si i-am zis sa stea linistit, ca o viata are omul, si e pacat de la Dumnezeu sa ti-o iei singur. Am vorbit cu rudele lui, si le-am spus ca are ginduri negre, si le-am rugat sa-l supravegheze. Acum, uite ca a facut-o", ne-a declarat una dintre vecine. "Nu pot sa cred ca e mort, acum trei ore m-am intilnit cu el la cimitir, era cu fata, si curatau mormintul baiatului. Ne-am salutat, am vorbit putin, nu parea ca ar avea ginduri de sinucidere. Nu era nici fericit, normal, ca era la cimitir, dar nu mi-am inchipuit ca o sa faca asa ceva", ne-a spus si un vecin.
Corpul neinsufletit a fost transportat la morga, pentru efectuarea autopsiei. Intre timp, sint asteptati sa soseasca din strainatate sotia si fiul acestuia, sa se ocupe de inmormintare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii