Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sinucidere în Hipodrom

ieri, o femeie şi-a găsit soţul de 66 de ani spânzurat în holul apartamentului, de ţeava de gaze • a anunţat poliţia şi ambulanţa, însă, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat

 

Aflat în stare de depresie, un bărbat de 66 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Acesta a fost găsit spânzurat chiar de soţia sa.

Potrivit poliţiştilor, ieri, în jurul orei 11.20, s-a transmis sesizare prin apel 112 cu privire la o sinucidere. Un bărbat care locuia în cartier Hipodrom a anunţat că vecinul său, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă, chiar de soţia sa.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări şi au constatat că cele sesizate se confirmă. În jurul orei 10.00, femeia ar fi plecat la cumpărături şi bărbatul a rămas singur acasă. Când s-a întors, aceasta l-a găsit pe bărbat spânzurat cu o sârmă de ţeava de gaze din hol. A sunat imediat la numărul de urgenţă. Poliţiştii au constatat că bărbatul era mort, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Acesta nu prezenta urme de violenţă, cu excepţia celor specifice spânzuratului. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii