Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sint foarte fericit pentru redebutul lui Mircea Rednic"

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca este foarte fericit pentru Mircea Rednic, antrenor care a redebutat la echipa giulesteana cu o victorie, scor 2-0, in partida din deplasare cu Poli Iasi.
"Sint foarte fericit pentru redebutul lui Mircea Rednic. Am luat fara discutie cea mai buna decizie atunci cind l-am adus din nou la Rapid. Mircea Rednic este de departe unul dintre cei mai buni antrenori de azi ai Romaniei. El are sustinere totala din partea mea si a intregii conduceri a clubului. Din pacate n-am vazut tot meciul de la Iasi pentru ca eram in Austria. Dar din ce am vazut si am inteles, Rapid a jucat un alt fotbal, mai coerent, mai ofensiv. Am auzit ca au fost foarte multe ocazii, iar asta e meritul lui Rednic si al lui Rada", a spus Copos.
In legatura cu incidentul din finalul partidei de la Iasi, cind Marius Constantin l-a lovit cu capul in figura pe colegul sau Emil Dica, oficialul giulestean a afirmat ca daca a avut loc, atunci cu siguranta Mircea Rednic va lua masurile disciplinare care se impun. "Nu a fost nimic intre Marius Constantin si Dica. Nu e adevarat. Nu cred asa ceva. O sa port o discutie cu ei despre asta, dar nu cred. Il stiu pe Marius Constantin foarte bine, este un baiat extraodinar, nu avea cum sa faca asa ceva. Daca s-a intimplat totusi, cred ca Mircea Rednic va lua decizii in consecinta", a explicat actionarul majoritar.
George Copos, caruia suporterii i-au cerut sa plece de la club in timpul meciului cu Poli Iasi, a afirmat ca nu este deranjat de aceste scandari. "Nu pot sa merg sa le spun suporterilor sa nu-mi ceara demisia. Traim intr-o tara libera, fiecare spune ce crede. Suporterii nostri au fost mereu niste razvratiti. Inainte de 1990 ei au fost singurii care s-au ridicat pe stadioane impotriva comunismului si a felului in care Steaua si Dinamo cistigau campionatele. Daca mi-au cerut mie sa plec acum inseamna ca le pasa de Rapid si de ce se intimpla la acest club. Pe mine ma deranjeaza doar acei suporteri care aprind torte pe stadion si din cauza lor jucam fara spectatori", a adaugat Copos.
Categorie articol: 

Comentarii