Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sindicalistii din imbunatatiri funciare picheteaza sediul Ministerului Agriculturii

Membrii Uniunii Sindicatelor din Imbunatatiri Funciare (USIF) picheteaza, astazi, sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, nemultumiti ca, din cauza blocajului Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF), nu-si mai primesc salariile, dar si pentru a cere privatizarea unitatii.
Pichetul de la Ministerul Agriculturii va fi organizat intre orele 10.00 si 13.00, organizatorii anuntind ca vor participa aproximativ 150 de salariati.
Sindicalistii sint nemultumiti de blocajul total al activitatii SNIF ca urmare a sechestrului pus de catre ANAF asupra societatii si cer privatizarea unitatii in integralitatea sa, pe baza unei strategii elaborate de Agentia Domeniilor Statului (ADS). Reprezentantii USIF spun ca ANAF a blocat si sursa de salarii, astfel ca angajatii nu isi mai pot primii banii.
In aceste conditii, sindicalistii cer Ministrului Agriculturii sa ia masuri pentru scoaterea SNIF din executare silita, pentru a putea privatiza unitatea. "In contextul in care Romania a fost afectata in ultimii ani de grave calamitati naturale este cit se poate de urgent ca aceasta situatie sa fie deblocata, atit pentru a evita convulsiile sociale produse de pierderea locurilor de munca, cit si pentru a avea la dispozitie o forta de interventie prompta si eficienta in diminuarea si combaterea efectelor calamitatilor naturale", precizeaza reprezentatii USIF intr-un comunicat de presa.
Categorie articol: 

Comentarii