Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simona Drăghincescu e fan declarat Viorica Dăncilă

Simona Drăghincescu nu mai are de ani de zile nimic de spus în politică,  pentru că între timp a trecut de partea puterii. Însă, limba aia veninoasă şi pornirile ei de mahalagioaică o împing să caute conflicte, să pornească dispute din nimic.

Şi dacă de Dragomir, Chiriac şi restul pesediştilor din Brăila nu are curaj să se ia, Simona Drăghincescu a simţit nevoia să îi ia la ture pe cei care o critică pe Viorica Dăncilă - încă premier al României.

Simona Drăghincrescu a scris pe contul ei de Facebook că la început a avut o părere proastă despre premierul Dăncilă.

“Iniţial, se îmbrăca groaznic, ca o ţărancă, dar după numai 3 luni hainele acesteia erau de un bun gust exemplar, clasic, foarte elegant, deci asculta şi ţinea cont de recomandări”, a spus “criticul de modă” Simona Drăghincescu despre premierul Viorica Dăncilă.

După aceste aprecieri cu privire la ţinuta vestimentară a premierului Dăncilă, Simona de la Brăila a cauţionat gafele monumentale ale şefei Guvernului, punând greşelile gramaticale elementare ale acesteia pe seama tracului.

“Am înghiţit greu, cu multe noduri si gafele ei tot pentru că este femeie, dar şi pentru că o persoana emotivă este un dezastru public în faţa camerelor jurnaliştilor, cu atât mai mult cu cât eu ştiu cum este, pentru că am trecut prin asta acum mulţi ani în urmă”, a mai scris Simona Drăghincescu pe Facebook.

Drăghincescu i-a luat apărarea premierului Dăncilă pentru că a avut curajul să adopte un copil, în 1990, “când alte femei, la 26 de ani, se prostituează”.

Madam Drăghincescu se face că nu înţelege că doar nişte idioţi ar fi putut să o critice pe Dăncilă pentru că a adoptat un copil. Nu despre asta a fost vorba, ci de legalitatea adopţiei. Ziariştii care au dezvăluit cazul au întrebat dacă adopţia s-a făcut conform legii sau dacă nu cumva s-a sărit peste “hârtii”.

Apoi, este o tâmpenie să o scuzi pe Viorica Dăncilă că spune tot soiul de tâmpenii pentru că, vezi-Doamne, ar fi emotivă. Aici nu este vorba de emoţii, ci de faptul că Viorica Dăncilă are serioase carenţe în cunoaşterea gramaticii limbii române. Nu are nicio legătură tracul cu dezacordul între subiect şi predicat. Gramatica ori o ştii şi în somn, ori te faci de râs şi treaz.

Dar Simona Drăghincescu, această martiră a Brăilei, care s-a luptat cu Balaurul Invizibil, nu face diferenţa între un om simplu, care vorbeşte pentru prima dată în public, şi un politician (Viorica Dăncilă), care a fost timp de 9 ani în Parlamentul European. Nu ai cum să spui că Viorica Dăncilă are trac când scoate tâmpenii pe gură decât dacă, la rândul tău, şi tu eşti un politician făcut la apelul bocancilor, care ar fi putut avea o strălucită carieră în meseria de controlor la Braicar. (Simonica DĂNCILĂ)

 
Categorie articol: 

Comentarii