Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simi munceste dind declaratii

Il suspectez pe primarul Aurel Simionescu de faptul ca bea red-bull cu whisky, in timpul programului. Sau, mai grav, ca trage pe nas has-has. Altfel nu imi explic de unde atita energie, bre, la un nene care, orice s-ar zice, nu mai este la prima tinerete si parca nici la a doua. Simionescu da declaratii in stinga, in dreapta, in fata si-n spate, oriunde zareste picior de ziarist. Simi se ia de firma Sedesa, care freaca mangalul in loc sa reabiliteze centrul istoric. Simi vrea sa dea drumul la patinoar chiar si in toiul verii, daca ar fi posibil. Simi declara ca este asaltat de braileni, care ii dau cu audientele in cap, pentru ca vor casa, masa, locuri de munca si nu in ultimul rind citeva milioane de euro, sa aiba de-o bere si-un pachet de tigari.
Ce concluzie trag eu de par din cele expuse mai sus? Clar: primarul Aurel Simionescu munceste, este activ, este interesat de Braila, de comunitatea locala. Vrea sa faca, sa dreaga, sa construiasca, sa puna orasul pe picioare, in timp ce face podul. Nimic nu ii scapa primarului Aurel Simionescu. Nici nu apare bine o problema, ca Simi o si identifica si o rezolva din fasa. Pe loc, scurt pe doi, fara sa stea prea mult pe ginduri. Apoi da fuga prin ziare, unde acopera pagini intregi cu incredibilele rezultatele virtuale ale muncii imaginare pe care a prestat-o.
Sint cumva rautacios? Ma iau cumva degeaba de primarul Simionescu? Foarte bine, caci asta mi-am si propus. Sa-l critic pe Simi non-stop, si cind face lucruri bune, si cind greseste flagrant. Personal, consider ca un primar, oricare ar fi el, nu trebuie laudat niciodata. Pentru ca sint convins ca aceste laude i s-ar urca la cap acelui primar, oricum s-ar numi el, si nu ar mai face apoi nici un capat de treaba. Asa ca, d-le Simionescu, tin sa va zic public (macar am curajul sa v-o spun barbateste, in fata) ca sint cu ochii pe mandatul d-voastra. Nimic nu o sa-mi scape din ceea ce (nu) faceti, si asta din doua motive mari si late: 1) critica ar trebui sa va scoata din amorteala, sa va mobilizeze in sens pozitiv, si 2) sa am si io ce scrie, la naiba, caci nu pot sa cred ca va doriti sa fiu dat afara de la ziar.
In rest, toate cele bune, va urez multe succesuri!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii