Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Silion şi marea Muşatmalizare

Cum să îl condamni pe Silion că a dat cu pumnul în nişte băieţi aflaţi pe motocicletă? Sau cum să îl condamni penal pe marele campion Cornel Muşat pentru simplul fapt că a altoit câţiva inşi care poate că nu aveau un comportament suspect, dar cu siguranţă erau îmbrăcaţi ciudat?

Soluţia legală şi corectă în acest caz nu putea fi decât de achitare a cetăţenilor Silion şi Muşat, care nu au făcut altceva decât să astâmpere nişte elemente turbulente, care cine ştie ce nenorociri erau în stare să facă dacă nu ar fi fost oprite şi potolite la timp, la semaforul de pe Calea Galaţi.
În lumina celor stabilite de d-na procuror Mihaela Marinescu, este clar că primarul Aurel Simionescu ar trebui să se sesizeze şi să propună CLM Brăila acordarea titlului de onoare cetăţenilor Vasile Silion şi Cornel Muşat. Ei sunt adevăraţii eroi ai Brăilei, oameni de nădejde, pe care populaţia se poate baza la greu. Se impune cumva o recompensă pentru aceşti doi domni de mare caracter, pe nume Silion şi Muşat, iar când zic recompensă nu mă refer la una financiară. Şi asta pentru că sunt convins că nu banii contează pentru d-nii Silion şi Muşat. Dacă ar fi vrut să facă bani, la valoarea lor, cu siguranţă ar fi plecat de mult din Brăila. Dar nu, ei au rămas aici, alături de cetăţenii pe care îi iubesc şi îi respectă, ca să le sară în ajutor, să se facă utili în orice împrejurare şi cu orice risc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii