Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Si Tariceanu este ipocrit

Halal premier. In timp ce, la toate sourile televizate la care apare, el ii linisteste pe romani ca bancile din Romania nu se vor confrunta cu probleme, precum cele din America, premierul si-a scos banii din banci si i-a investit in ceva mai sigur. "Pentru a ma feri de riscuri am cumparat, din economiile pe care le am, titluri de stat. Este un mod simplu de a-ti pune banii la adapost. Am luat titluri emise de statul roman, care sint garantate 100% in cazul aparitiei unor dificultati pe pietele financiare", a declarat Tariceanu pe postul public de televiziune, intr-o emisiune difuzata luni seara.
Ce semnal da, astfel, premierul romanilor de rind? Pai, ceva de genu' urmator. Fraierilor, vedeti ca o sa vina uraganul din SUA si s-ar putea sa rada zeci de banci de pe fata pamintului. Aveti bani la pusculita lu' Isarescu? Hmm, treaba voastra, dar sa nu veniti apoi sa plingeti in fata Guvernului ca ati ramas in curu' gol. Uite, eu, motociclist destept ce sint, mi-am golit conturile bancare si am investit lovelele in titluri de stat. Si cum statul, momentan, sint eu, inseamna ca am investit in mine. Or daca nici in tine nu poti sa mai ai incredere in ziua de azi, atunci chiar ca-i cazul s-o dam dracului de economie mondiala!
Hai, pa, v-am pupat pe portofel, bai, falimentarilor! A, si mai am o rugaminte la voi: sa nu care cumva sa va prind ca va sinucideti inainte de 30 noiembrie, cind va astept sa ma votati! Sictir, sarantocilor!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii