Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Si-au luat revansa

Cu toate ca a preluat HC Dunarea de putin timp, in jocul formatiei brailene se simte un reviriment si acest fapt se datoreaza in primul rind faptului ca jucatoarele respecta disciplina tactica impusa de Alexandrina Soare.
Aceleasi jucatoare care parca dormeau pe teren la inceputul sezonului se misca acum cu o iuteala greu de conceput, insa la acest aspect, o contributie mare si-a adus-o si una dintre deciziile conducerii, anume aceea a concedierii handbalistelor care nu au inteles ca la Braila se doreste a se face performanta.
HC Dunarea si-a luat revansa in fata Tomisului, insa una mai putin importanta pentru ca s-a produs intr-un joc de verificare, adevarata revansa se poate produce in retur la Constanta.
Formatia braileana a inceput partida in aceeasi alcatuire ca si in jocul de dimineata si si-a dominat adversara la toate capitolele.
In primul rind, HC Dunarea a avut o aparare ermetica si un atac in care a excelat din nou Ada Moldovan, care a fost de altfel si golgetera meciului, cu 12 reusite. Moldovan a fost secondata in faza ofensiva de Liliana Craciun, Alina Braniste si de Tomuleanu, cu toate ca aceasta din urma a avut mai mult sarcini defensive.
In minutul 6 Dunarea conducea deja cu 5-2, o diferenta care treptat s-a marit, dar niciodata nu a scazut sub aceasta cota.
Pe finalul partidei Alexandrina Soare le-a mai introdus in teren pe Lupu, Buican, Radovici, Esanu, insa nici una dintre ele nu a mai repetat evolutia buna de dimineata.
Pentru HC Dunarea au marcat Ada Moldovan 12, Alina Braniste 6, Liliana Craciun 6, Manuela Radulescu 5, Irina Tomuleanu 4, Mirela Chirila 2.
In celalalt meci al reuniunii, Otelul Galati a invins-o pe CSM Slobozia cu 34-26, dupa ce la pauza a avut un avantaj de 11 goluri, 22-11.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii