Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Shakira, însărcinată?

Potrivit altor zvonuri din Spania, Shakira şi-a anulat show-ul din Almeria din cauza unor "probleme de sănătate", informează allvoices.com.
Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit la începutul lunii ianuarie de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi are de câteva luni o relaţie cu fotbalistul clubului F.C. Barcelona Gerard Pique.
În ciuda zvonurilor despre sarcina cântăreţei, organizatorii concertului din Almeria au explicat anularea show-ului prin faptul că scena pentru acest concert a fost avariată.
"Eram atât de nerăbdătoare să cânt în Almeria, pentru toţi fanii mei de acolo şi, cu toate că am încercat din toate puterile ca acel concert să aibă loc, acest lucru nu va fi posibil din cauza defecţiunilor suferite de scenă. Cel puţin, mă simt uşurată pentru că nimeni nu a fost accidentat", a precizat Shakira într-un comunicat.
Precedentul concert susţinut de Shakira a avut loc pe Vicente Calderon, stadionul echipei de fotbal Atletico Madrid. Potrivit presei spaniole, artista columbiană nu prezenta semnele care ar putea să indice că este însărcinată.
Timbrul vocal inconfundabil şi mişcările de dans halucinante, devenite reprezentative pentru pasionala columbiană, i-au adus Shakirei o poziţie de top atât în rândul celor mai apreciate nume din industria muzicală internaţională, cât şi între cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu. Alături de şapte albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include o colecţie impresionantă de premii - nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii, printre care două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy, trei premii Billboard Music, 12 Billboard Latin Music Awards, şase trofee MTV şi patru World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite premii ale industriei muzicale internaţionale.
După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz, şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce, fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.
Shakira a susţinut în luna mai un concert şi la Bucureşti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii