Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sfârşitul politic bate la uşa lui Cibu şi Balcan

. Până acum, au câştigat în politică venind cu promisiuni umflate, cu tot felul de prostii", a declarat Chiru, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă

Luni, 19 septembrie, Curtea de Apel Bucureşti a dat o decizie definitivă privind aprobarea înscrierii Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD). Astfel, ieri, filiala judeţeană a PPDD Brăila a organizat o conferinţă de presă pentru a marca intrarea organizaţiei, cu tot cu acte, pe scena politică. Cu această ocazie, Gheorghe Chiru, liderul PPDD Brăila, a făcut câteva remarci, în caracteristicul lui stil tranşant, cu privire la doi politicieni brăileni şi la intenţiile acestora de-a câştiga, la alegerile locale din 2012, fotoliul de primar al Brăilei. Este vorba de deputatul PDL de Brăila Viorel Balcan şi de senatorul UNPR de Brăila Constantin Cibu. În legătură cu cei doi parlamentari, Chiru a declarat că acestora pare a le bate sfârşitul politic la uşă.
"Pe la sfârşitul lunii mai, spuneam că vom avea nişte candidaţi pentru 2012, dar, după cum s-a văzut, nu domnul Balcan şi, în curând, nici domnul Cibu. Îmi pare rău despre situaţia lor, dar nu astfel se face politică, aşa cum au făcut ei până în prezent. Până acum, au câştigat în politică venind cu promisiuni umflate, cu tot felul de prostii. Cred că a venit vremea ca unul dintre ei să se apuce din nou să facă drumuri (Viorel Balcan, fost director la SC "Drumuri şi Poduri" SA, n.r.), iar celălalt să-şi crească nepoţii (Constantin Cibu, n.r.). Vă spun: în curând, amândoi vor ieşi din politica locală. Garantat!", a comentat şeful PPDD Brăila. Cu privire la Viorel Balcan, Chiru se referă la o declaraţie făcută de deputatul democrat-liberal într-o conferinţă de presă, în care acesta menţiona că, deşi Biroul Politic Judeţean al PDL Brăila a aprobat candidatura lui pentru funcţia de primar la alegerile din 2012, hotărârea nu este definitivă, totul depinzând de poziţionarea lui în sondaje.
De asemenea, în ceea ce priveşte "magnetismul" filialei judeţene a organizaţiei politice în rândul populaţiei, Gheorghe Chiru a precizat că, până în acest moment, Partidul Poporului Dan Diaconescu Brăila numără 2.400 de membri.
Categorie articol: 

Comentarii