Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sezon foarte bun pentru atleta Bianca Elena Toader

• brăileanca s-a clasat pe locul al şaptelea la FOTE în proba de 100 m garduri • în acest an, sportiva a stabilit un nou record naţional de sală la 60 m garduri, junioare II, şi s-a clasat pe locul al 15-lea la mondialele din Kenya

 

Atleta de la LPS Brăila, Bianca Elena Toader a reuşit un sezon foarte bun în acest an, atât în plan naţional, cât şi internaţional. După ce a stabilit un nou record naţional în sezonul indoor la 60 m garduri, junioare II, sportiva pregătită de profesorul Nicu Roată, a bifat rezultate foarte bune în plan internaţional şi în sezonul în aer liber. Săptămâna trecută, braileanca s-a clasat pe poziţia a şaptea, în proba de 100 m garduri, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiţie care a avut loc în Ungaria, la Gyor. Toader a obţinut cel de-al patrulea timp în semifinale, 13.75 secunde, iar în ultimul act al probei de garduri ea s-a clasat pe locul al şaptelea, cu un timp mai slab decât cel din semifinale, 14.19 secunde.

Atleta cu dublă legitimare, LPS Brăila – CSM Oneşti, Bianca Elena Toader a concurat pentru România şi în proba de ştafetră, 4×100 metri plat. Tricolorele, cu brăileanca în primul schimb, s-au calificat în finală cu al patrulea timp, însă, în ultimul act, acestea nu au terminat cursa.

De menţionat faptul că, la începutul lunii iulie, Bianca Elena Toader s-a clasat pe locul al 15-lea, în proba de 100 m garduri la Campionatul Mondial de atletism rezervat juniorilor II, care a avut loc la Nairobi, în Kanya. Atleta a mai obţinut un rezultat notabil în acest an, locul al cincilea, în aceeaşi probă, la un concurs internaţional care a avut loc în Ucraina.

“Mulţumesc Bianca, m-ai făcut să fiu mândru că -mi oferi posibilitatea să te antrenez. Din septembrie, reluăm pregătirile, iar cu mai multă muncă şi cu experienţa acumulată putem aborda cu obiective ceva mai îndrăzneţe sezonul competiţional următor”, a declarat profesorul Nicu Roată.




Categorie articol: 

Comentarii