Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serialul de comedie «Familia Bundy» va avea o continuare

"Familia Bundy" va avea o continuare, producţia TV urmând să îl aibă ca personaj central pe Bud, fiul îndrăgitului cuplu Al şi Peggy, familia disfuncţională din Chicago a cărei poveste a stat la baza unuia dintre cele mai urmărite seriale de comedie în anii 1990.
Serialul care le-a adus faimă actorilor Ed O Neill, Katey Sagal, Christina Applegate şi David Faustino va avea o continuare, la 27 de ani de la premieră, protagonistul noului show TV urmând să fie David Faustino, care va da din nou viaţă personajului Bud Bundy. Noua serie TV va fi produsă de Sony Pictures Television, potrivit hollywoodreporter.com citat de Mediafax. Deocamdată nu există informaţii referitor la care dintre ceilalţi membri ai distribuţiei originale vor apărea în noul serial, în afara lui David Faustino.
Serialul "Familia Bundy", în original "Married ... With Children", a fost difuzat iniţial în Statele Unite, de postul de televiziune Fox, în perioada 1987-1997, timp de 11 sezoane şi 259 de episoade. Povestea familiei disfuncţionale din Chicago a fost creată de Michael G. Moye şi Ron Leavitt.
Protagoniştii serialului s-au bucrat de o carieră de succes după apariţia în "Familia Bundy". Ed O Neill joacă în sitcomul de succes "O familie modernă", alături de Sofia Vergara, Christina Applegate a avut roluri în mai multe seriale de comedie şi continuă să fie una dintre actriţele cele mai solicitate în domeniu, Katie Sagal joacă în serialul dramatic "Sons of Anarchy" şi este o cântăreaţă de succes. David Faustino a apărut recent într-un episod din "O familie modernă", alături de Ed O Neill.
Distribuţia originală s-a reunit recent cu ocazia dezvelirii unei stele dedicate lui Katie Sagal pe faimosul bulevard al celebrităţilor din Hollywood.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii