Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sectia de kaiak canoe a CSM-ului si-a mutat cartierul general la Snagov

Reprezentantii centrului olimpic de kaiac canoe de la Braila, Eduard Toader si Antonel Vasii se afla de luni la Snagov unde sustin o serie de teste la care participa toti componentii centrelor omologe din tara.
Tot de luni, la baza sportiva bucuresteana se afla in cantonament si ceilalti componenti ai sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului, nominalizati sa participe la cele trei concursuri de saptamina viitoare, Cupa Romaniei, Campionatele Nationale de viteza si concursul de selectie pentru completarea loturilor nationale de juniori. Pe lista CSM-ului figureaza urmatorii sportivi: Nicoleta Moldoveanu, Octavia Moldoveanu, Alexandra Alexa, Daniela Serbanescu, Ionut Biru, Gabriel Vasile, Ionel Radion, Stefan Bogdan, Andrei Hortolomei, Georgel Margos. Sportivilor mentionati li se vor alatura componentii lotului national de juniori, Romeo Panait, Cezar Mihalache si Mihaela Sterpu.
La Cupa Romaniei si la nationalele de viteza pentru CSM Braila vor concura si cei mai valorosi reprezentanti ai sectiei de kaiac -canoe, Alin Rusen si Rodica Sterpu, cei care in acest moment reprezinta Romania la Campionatele Mondiale de la Racice, competitie la care sint insotiti si de antrenorul emerit brailean, Ionel Baciu.
"Federatia de Kaiac Canoe este singura care organizeaza concursurile de selectie dupa principalele competitii interne. Este o decizie foarte corecta, iar in cazul acesta firesc sint selectionati pentru loturilor nationale numai sportivii foarte buni. Sint convinsa ca vom duce mai departe traditia acestei discipline sportive", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii