Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secţiile de judo şi Sambo de la CSM Brăila au sportivi la loturi

• Paul Scurtu se află la CNOP unde se antrenează pentru naţionalele U18 • Teodora Naidin a efectuat deja stagiul de pregătire cu lotul de sambo • accidentată, Cătălina Varvaruc a rămas la Brăila

 

Sportivii secţiilor de judo şi sambo de la CSM Brăila care au obiective importante în acest an au fost convocaţi la loturile naţionale.

Paul Scurtu se află în pregătiri cu lotul naţional de judo juniori la Centrul Naţional Olimpic Piteşti (CNOP). Sportivul brăilean a plecat la Piteşti pe 29 ianuarie şi va reveni la Brăila pe 15 februarie. Scurtu se antrenează acum pentru naţionalele U18 care vor avea loc în această lună la Deva.

Alte două sportive, Teodora Naidin şi Cătălina Varvaruc, au fost convocate la lotul naţional de sambo însă doar prima sportivă a efectuat stagiul de pregătire din perioada 13 ianuarie – 2 februarie. Accidentată, Varvaruc s-a pregătit la Brăila. Naidin şi Varvaruc fac parte din lotul naţional al României care va participa la Campionatul European de sambo pentru juniori şi tineret, competiţie care va avea loc în luna aprilie, în Bulgaria.

“Ambele sportive s-au accidentat anul trecut însă Naidin s-a refăcut mai repede şi deja a început pregătirea specifică. Varvaruc încă mai are probleme la unul dintre genunchi şi a preferat să rămână la Brăila. Însă eu sunt convinsă că ambele vor strânge din dinţi şi se vor lupta pentru medalii la competiţiile naţionale şi internaţionale din acest an”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii