Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu a repurtat o dubla victorie la turneul de la Mamaia

Dupa ce a cistigat fara probleme Campionatul National de tenis pentru jucatori in virsta de 16 ani, Sebastian Ionescu a reusit un dublu succes la turneul international de juniori de la Mamaia, Idu Cardinal Motors.
La acest concurs, la care pe tabloul principal au figurat 64 de tenismeni, reprezentantul clubului TC Venus nu a evoluat in primul tur, el fiind considerat cap de serie numarul unu, iar urmatoarele doua partide, in care adversari i-a avut pe Andrei Serban si Andrei Cringasu, le-a cistigat cu scoruri identice, 6-0, 6-1.
Ionescu a trecut, in turul al patrulea, cu 6-2, 6-1, de Sebastian Erimicioiu, iar in semifinale l-a invins, dupa trei seturi, 3-6, 6-0, 6-2, pe colegul lui de la lotul national, Alexandru Ghilea din Piatra Neamt.
In finala elevul lui Gheorghe Goleanu a trecut usor, in doua seturi, 6-0, 6-1 de Vlad Nicolescu.
Sebastian Ionescu si Alexandru Ghilea s-au impus apoi in proba de dublu, turneu la care au participat 16 perechi.
Ionescu si Ghilea au trecut in turul intii cu 6-1, 6-0 de perechea Robert Pavel - Anghel Pascu, iar in turul secund au dispus, in doua seturi, 6-2, 6-1 de cuplul Robert Neculai - Dragos Suciu.
Cei doi componenti ai lotului national, Sebastian Ionescu - Alexandru Ghilea au cistigat apoi, cu 6-3, 6-3 si finala disputata in compania perechii Dragos Ignat - Teodor Marin.
"A fost un turneu de un bun nivel tehnic, cu multe partide destul de disputate, chiar daca scorurile nu reflecta acest lucru. Ionescu a evoluat foarte bine la Mamaia, a fost insa un pic mai nervos in primul set al partidei cu Ghilea, dar apoi si-a revenit si a demonstrat ca este cel mai bun jucator din tara la aceasta categorie de virsta", a declarat Gheorghe Goleanu, antrenorul clubului TC Venus.
In aceasta perioada Sebasian Ionescu participa la un turneu de categoria a treia la Bacau, "INSTRIG Cup".
Reprezentantul clubului TC Venus a ajuns in semifinale la simplu, iar aseara a disputat si primul meci din cadrul turneului de dublu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii