Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seară dansantă la Poarta Cetăţii

•un spectacol de tango argentinian, dans şi muzică, lecţie deschisă de tango pentru începători, demonstraţii interactive cu publicul şi alte surprize de weekend

 

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural şi de Recreere “Poarta Cetăţii”, din Brăila, strada Ana Aslan nr. 27-29, va avea loc o seară dansantă, cu invitaţi speciali. Programul cuprinde spectacol de tango argentinian, dans şi muzică, lecţie deschisă de tango pentru începători, demonstraţii interactive cu publicul, iar seara se va încheia cu un show al profesorilor, dansul “Milonga Primăverii”. 

Invitaţii speciali la TWES DANUBIO sunt profesorii fondatori ai Şcolii Urquiza din Bucureşti, Panico Giorgio şi Mirela Roşu, care au o experienţă internaţională, reprezentanţii în România ai Escuela de Tango “Mariposita de San Telmo”,  a renumitei maestre internaţionale Carolina Bonaventura.

Carolina Bonaventura este o instituţie în Buenos Aires, iar tehnica de predare după metoda Bonaventura, Efecto Mariposita, adusă la Brăila de Giorgio şi Mirela este bazată pe studii îndelungate ale tangoului şi ale corpului uman din punct de vedere artistic şi fiziologic.

Tango Weekend Seminar-ul se doreşte a fi un eveniment marcant, un punct de cotitură în stilul şi tehnica personală, dar şi ocazia unei experienţe memorabile, alături de Giorgio şi Mirela şi show-ul profesorilor.
Categorie articol: 

Comentarii