Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se fac înscrieri pentru şcolile de pompieri

MAI a scos la concurs, pentru arma "pompieri şi protecţie civilă", sesiunea 2011, 40 de locuri la Academia de Poliţie "A.I. Cuza" - Facultatea Pompieri şi 120 de locuri la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, din care 104 locuri pentru subofiţeri şi 16 locuri pentru maiştri militari. De asemenea, inspectoratul face recrutări pentru nevoile structurilor MAI la instituţiile de învăţământ ale MApN.
Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale MApN, unde pot candida şi femei.
Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, numărul de locuri, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematică şi bibliografie se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul ISU "Dunărea" sau pe pagina www.isubraila.eu. Înscrierile se fac la sediul ISU "Dunărea" Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 468.
Categorie articol: 

Comentarii