Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scuterul l-a bagat in coma

Un brailean in virsta de 28 de ani, sergent major la o unitate militara, a ajuns la spital in coma profunda dupa ce s-a izbit cu scuterul de un stilp.
In urma cu o saptamina, in materialul "Invazie periculoasa", cotidianul nostru atentiona cu privire la pericolul pe care il reprezinta scuterele de pe strazile Brailei. Atrageam atunci atentia ca este nevoie de unele masuri urgente, inainte sa se intimple o tragedie. Si daca la acel moment ne bucuram ca la Braila nu s-au inregistrat accidente grave in care sa fie implicata aceasta categorie de participanti la trafic, marti seara, statistica a inregistrat o modificare negativa - un tinar se zbate intre viata si moarte, dupa ce s-a izbit cu scuterul de un stilp.
Evenimentul s-a consumat in jurul orei 2.00, in Bariera Calarasilor. Georgian A. imprumutase scuterul de la un prieten si cind a ajuns la intersectia cu strada Pietatii, din cauza neatentiei in conducere, a pierdut controlul asupra directiei si s-a oprit in stilpul de sustinere al unui panou rutier de orientare. Intrucit nu purta casca de protectie, tinarul a suferit vatamari corporale foarte grave, fiind transportat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta in coma profunda, pentru ingrijiri medicale. Personalul medical a stabilit ca victima prezenta un hematom si, pina in jurul orei 4, s-a incercat stabilizarea sa, avind si tensiunea foarte scazuta. Ulterior, s-a luat decizia de a fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie Galati.
Reamintim ca, in materialul prezentat saptamina trecuta, aratam ca politistii nu reusesc sa-i potoleasca pe tinerii teribilisti numai prin aplicarea sanctiunilor contraventionale, fiind nevoie si de alte masuri. Mai mult, pe linga faptul ca potrivit legislatiei, pentru a conduce un scuter nu este nevoie de permis de conducere, la ora actuala, in mai multe centre din Braila, se inchiriaza asemenea vehicule oricarui tinar care a implinit virsta de 16 ani, indiferent daca a mai condus sau nu un moped.
Categorie articol: 

Comentarii