Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scriitorul Fanus Neagu este din nou in spital

Cunoscutul scriitor brailean Fanus Neagu este in aceste zile internat in spitalul Elias, urmind sa fie externat curind. Surse apropiate familiei, citate de Agerpres, au declarat ca scriitorul este supus unui set de analize pe care le-a mai facut si acum citeva luni. Managerul spitalului "Elias", prof. dr. Serban Marinescu, a declarat pentru agentia amintita ca se face o evaluare medicala. Profesorul brailean Viorel Mortu l-a vizitat in urma cu citeva zile si ne-a declarat ca scriitorul era vesel, cu un moral foarte bun si ca nu avea probleme de comunicare.
Pe de alta parte, cotidianul "Gardianul" scria zilele trecute ca scriitorul are cancer de prostata. In luna ianuarie, Fanus Neagu a fost internat acuzind dureri la coloana si picioare, iar "Gardianul" sustine ca a descoperit ca Fanus Neagu, in virsta de 76 de ani, sufera de cancer de prostata, in faza terminala, cu metastaze multiple, vertebrale si cerebrale.
Fanus Neagu a declarat pentru "Agerpres" ca este indignat de felul in care unii jurnalisti au vorbit despre problemele lui de sanatate. In ianuarie, scriitorul a declarat revoltat pentru agentie: "Ii desfid pe cei care pindesc ca hienele in preajma spitalelor, tot asteptind sa miroasa a mort. Sper sa nu le indeplinesc aceasta asteptare prea curind. Daca presa romana aliniaza in rindurile ei numai ziaristi de asemenea forma, va declar sus si tare ca imi este dor de ziarul “Scinteia”. Trimite-ti-i la scoala si mai ales la lectia celor sapte ani de acasa!"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii