Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoruri de handbal in runda inaugurala a turului

In prima etapa a turului campionatului Ligii a IV-a la fotbal s-au consemnat trei victorii ale gazdelor, in tot atitea jocuri s-au impus oaspetii, iar Viitorul Ianca a cistigat cu 3-0 la masa verde dupa ce, in teren, s-a impus Avintul Chiscani cu 3-2.
Cele mai multe goluri, 12, s-au marcat la Galbenu, acolo unde revelatia sezonului trecut, Viitorul, a cistigat cu 9-3 disputa cu nou promovata CS Pressing, una dintre formatiile cu cea mai scazuta medie de virsta din campionat.
Andrei a perforat poarta oaspetilor de patru ori, S. Feraru a reusit un hat trick, iar Jercan si-a trecut in cont o dubla in timp ce pentru oaspeti au inscris Ioanitescu si Roadecincu in prima repriza si Andries cu doua minute inainte de finalul partidei.
Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri, desi rezultatul nu reflecta acest lucru, a fost cel de la Ciresu, unde s-au intilnit Avintul din localitate, grupare care s-a intarit considerabil in aceasta vara pentru ca doreste sa promoveze in Liga a III-a si fosta divizionara C, CS Faurei, echipa in lotul careia mai exista doar doi seniori, Mita, care este nascut in 1989 si portarul Aurel Nicolita de 25 de ani. In acest campionat antrenorul Iacob Carst se bazeaza doar pe juniorii pe care i-a depistat si pregatit in ultimii ani.
Partida de la Ciresu a inceput in nota de dominare a gazdelor la care activeaza acum portarul Ilasc si jucatorii de cimp, Tandalache, George Craciunescu, Fratila, Tanase si Sorin Butiseaca, acesta din urma reusind sa modifice tabela in minutul 22. CS Faurei a revenit in atac si in minutul 28, Ilasc a avut doua interventii salutare la suturile consecutive expediate de Mita si Ciurea, iar doua minute mai tirziu, Iulian Ion nu s-a descurcat in situatie de unu la unu cu portarul gazdelor. Tinerii jucatori din Faurei au picat insa psihic dupa minutul 68, moment al jocului in care Stefan Closca, unchiul lui Banel Nicolita, a marcat pentru 2-0, astfel ca pina la finalul intilnirii gazdele au mai inscris de doua ori prin Sorin Butiseaca.
Si Victoria Traian a pornit cu dreptul in noul sezon, 3-0 in partida cu Vointa Gaiseanca, golurile invingatorilor fiind marcate de noile achizitii Constantin (min. 21), Pirliteanu (min. 49) si Tureac (min. 63).

CSO Ianca - start lansat

Cu toate ca nu are dreptul de a promova in acest campionat, CSO Ianca trateaza competitia cu multa seriozitate, numai asa se explica victoria la scor obtinuta pe terenul uneia dintre formatiile cu pretentii, Recolta Tufesti. Partida de la Tufesti a fost echilibrata doar in prima ei parte. Gazdele au deschis scorul inca din minutul 5 prin Stoican, insa, de la jumatatea primei parti, jucatorii lui Mircea Mircescu au preluat initiativa, Postolea a restabilit egalitatea in minutul 22 prin iar Gatiu (min.36) a adus CSO Ianca in avantaj. In repriza a doua, Ionel Gatiu a reusit dubla cel de-al cincilea gol al formatiei din Ianca fiind marcat de Matinciuc.
Noua goluri a marcat si Viitorul II Insuratei la Dedulesti in partida cu Victoria, la capatul unui joc in care Doaga a realizat un hat trick, iar Gagu si Vasilache cite o "dubla". Pentru oaspeti au mai inscris Stefan Buhai, cel care de altfel a deschis scorul in minutul 36 si veteranul Georgica Oprea.
Satelitul CF-ului s-a impus cu 1-0 in deplasarea de la Tractorul Viziru, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 0-0. Unicul gol al brailenilor a fost marcat de Mindroasa in minutul 78.
Viitorul Ianca a pierdut cu 2-3 in teren intilnirea cu Avintul Chiscani, insa oaspetii nu au putut face dovada faptului ca au avut in teren, asa cum de altfel este obligatoriu la partidele din Liga a IV-a, doi juniori pe tot parcursul meciului. Cum Avintul nu a avut, pe linga legitimatii si buletinele asa-zisilor juniori, a pierdut meciul la masa verde.

Rezultatele inregistrate in prima etapa:
Recolta Tufesti - CSO Ianca 1-5 (1-2)
Tractorul Viziru - CF Braila II 0-1 (0-0)
Victoria Dedulesti - Viitorul Insuratei 0-9 (0-2)
Avintul Ciresu - CS Faurei 4-0 (1-0)
Victoria Traian - Vointa Gaiseanca 3-0 (1-0)
Viitorul Galbenu - Pressing Braila 9-3 (6-2)
Viitorul Ianca - Avintul Chiscani 3-0 omologat
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii