Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scormonitoru' da pagina si ramane doar cu una, de samanta

Nu ne-am dat seama daca-i de la frig sau de la criza. Cert este ca, incepand din aceasta saptamana, Scormonitoru s-a comprimat, adica s-a facut mai mic. Este mai mic, dar la fel de jucaus, ceea ce, la urma-urmei, conteaza cu adevarat.
Avand la dispozitie doar o singura pagina (nu se stie cat va dura chestiunea: 2 luni sau o vesnicie!) va trebui sa fim mult mai atenti in a ne alege personajele. Asta inseamna ca alde Stancu, Simionescu, Badalan, Mitroi, Cibu sau Tusa (scuze daca am omis pe cineva) va trebui sa se intrebuinteze serios pentru a prinde un articol cu poza in noul Scormonitoru'. Incepe, asadar, competitia acerba pentru un locsor, fie el si in fundul paginii, intre Caricatura si Ochiul lui Mircea. Important este, zicem noi, ca materialul clientului a ramas intact, in sensul ca nu s-a imputinat numarul personajelor pe seama carora putem sa facem caterinca.
Si nici nu avea cum sa se imputineze, caci criza asta economica, financiara sau cum dracu s-o mai numi nu i-a afectat pe cei din administratia publica locala. Smecherii care conduc acest oras o duc chiar mai bine ca inainte, caci acum pot cumpara proprietati ieftine si isi pot scoate miile de euroi de la ciorapii flausati pentru a profita de scaderea preturilor la tot ce mai an era de valoare.
In concluzie, o sa avem de scris cacalau! Speram ca nu se va plange nimeni ca nu mai suporta sa stea inghesuit intr-o singura pagina, caci pana nu vom castiga miliardele alea la loto nu vom reveni la doua pagini mari si late.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii