Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Schimbări în cadrul Festivalului "Brateş eXperience"

"Brateş eXperience" îşi schimbă locaţia, pentru mai multă siguranţă, evenimentul urmând să aibă loc pe Stadionul Portul Roşu, vizavi de Grădina Publică din Galaţi. Schimbarea vine în urma amânării, din cauza vremii nefavorabile, a întregului show ce trebuia să se desfăşoare în acest week-end pe malul lacului Brateş. Organizatorii spun că au făcut această alegere pentru a fi cât mai aproape de spectatori, dar şi din motive de securitate. De asemenea, din cauza amânării, trupele Direcţia 5, OCS (Omul cu Şobolani) şi Robin & The Backstabbers nu vor mai participa la eveniment. Însă iubitorii muzicii de calitate se vor putea bucura de show-ul oferit de formaţiile "789 Art" din Galaţi şi "Timpuri Noi", trupă cunoscută pentru energia debordantă de care dă dovadă. Aşadar, ordinea trupelor ce vor performa în seara de vineri va fi următoarea: 789 Art, Compact, Addiction, Mono Jacks, Timpuri Noi, Viţa de Vie şi Vama. Cu alte cuvinte, se anunţă un show de zile mari într-o locaţie la fel de încăpătoare ca şi cea a lacului Brateş. "Ne cerem scuze tuturor celor care au dorit să fie prezenţi pe data de 10 iunie la eveniment cât şi celor care şi-ar fi dorit una din trupele care nu vor mai fi prezente la Galaţi pe 17 iunie. Vă promitem că vom face tot posibilul să aducem şi aceste trupe în Galaţi în această vară, în aceleaşi condiţii tehnice", declară organizatorii pe site-ul oficial.

Biletele achiziţionate deja rămân valabile pentru concertul de pe Stadionul Portul Roşu, iar cei care au cumpărat bilet pentru data de 10 iunie şi nu mai pot fi prezenţi în data de 17 iunie la festival sunt asteptaţi la Club Planet, str. Domnească, nr. 50, Galaţi pentru a primi banii integral. De asemenea, concursurile desfăşurate pe pagina de Facebook a evenimentului, pe pagina de Facebook a revistei Explore, în cotidianul Viaţa Liberă cât şi în cotidianul Obiectiv Vocea Brăilei rămân valabile. Bilete se găsesc şi la sediul ziarului "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Ana Larisa Ursache, de 17 ani, din Brăila, este fericita câştigătoare a trei invitaţii la "Brateş eXperience" în urma participării la concursul desfăşurat în paginile ziarului "Obiectiv - Vocea Brăilei".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii