Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal in cartierul Vidin

Mai multi tineri care faceau scandal in zona cartierului Vidin si injurau in gura mare deranjindu-i pe locatari, au fost potoliti de o echipa de jandarmi. Fortele de ordine au fost sesizate prin numarul de urgenta 112, in data de 16 mai, in jurul orei 22.00, de un cetatean care nu a mai suportat galagia si a decis sa actioneze in numele tuturor celor care locuiau in zona respectiva.
"Ne-a fost sesizat faptul ca un grup de tineri, care dupa ce a consumat bauturi alcoolice, tulbura linistea publica prin diferite strigate si injurii. Ajuns in timp util, echipajul de jandarmi a depistat grupul format din 6 tineri, ce au virste cuprinse intre 17 si 19 ani ce se aflau la intersectia strazii Artarului cu strada Jderului", a declarat sg. major Sorin Neftode din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila.
Scandalul provocat in cartier i-a tinut treji pe cetateni, care, la aparitia oamenilor legii, au iesit in strada pentru a-si exprima indignarea fata de comportamentul tinerilor. Martorii au declarat jandarmilor ca cei 6, nu numai ca au deranjat linistea, dar au savirsit in public si diferite gesturi obscene.
La cele constatate, jandarmii i-au sanctionat contraventional pe cei in cauza, conform Legii 61/ 1991 republicata.
Categorie articol: 

Comentarii