Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scăpaţi-l pe Dragnea! Sau aruncaţi-l la gunoi

Scăpaţi-l odată, dacă tot ceea ce vă mână-n lupta asta cu Justiţia, cu legile, cu bunul simţ ţine de salvarea de la puşcărie a lui Liviu Dragnea. Scăpaţi-l odată, dacă asta este miza acestui războiul cu Europa, cu lumea civilizată, cu România şi cu românii! Scăpaţi-l de închisoare, de condamnări, de cazier, de orice procese în curs ori viitoare, de răspundere penală, de orice vreţi, dacă întreaga guvernare PSD-ALDE-UDMR-CCR se învârte în jurul acestui important deziderat. Acordaţi-i imunitate pe viaţă pentru orice fel de faptă penală, dacă aceasta este dorinţa supremă a Puterii, a coaliţiei majoritare parlamentare, a Guvernului, a poporului!

Scăpaţi-i pe toţi condamnaţii PSD, pe toţi penalii politici, pe toţi corupţii şi hoţii din banul public, dacă asta va lăsa România şi-i va lăsa pe români să scape de războiul ăsta absurd care se dă pe nervii şi pe viaţa lor.

Să fie Dragnea curat ca lacrima, să fie victima „statului paralel”, să fie albit de guvern, dacă de Justiţie nu e posibil! Să fie Dragnea declarat martir, victimă politică, erou al luptei cu duşmanii poporului, cetăţean de onoare al Republicii Dragnistan, orice! Ba chiar să candideze la Preşedinţie, dacă asta vrea, să anunţe că apoi se va pune singur şi premier, şi secretar general al PCR, orice îşi doreşte mustăcioara lui şi orice îşi doreşte PSD!

Să-i facă apoi PSD statuie, să-i aducă pesediştii osanale, să-i dedice cântece patriotice, balade haiduceşti, să scrie despre el cărţi, să-i picteze portretul, să-i sculpteze bustul, să-l pună călare pe un cal alb, în faţa Parlamentului, să-l bage pe prima pagină a oricărui manual, a oricărei cărţi, a oricărui ziar şi să se deschidă cu el orice buletin de ştiri.

Da, probabil că-şi doreşte toate acestea, dar încă nu le poate pune în practică. Dacă românii chiar asta îşi doresc cu adevărat, dacă românii chiar asta visează, dacă românii pentru asta luptă, vom afla nu mai departe de finele acestui an. Este suficient ca doar câteva milioane de români să iasă la vot şi alte milioane să stea acasă. Dacă aceasta este vrerea naţiunii, atunci aceasta să fie! Dar dacă, totuşi, românii nu-şi doresc nimic din cele de mai sus, atunci Dragnea, gaşca sa şi partidele care-l susţin ar trebui să ajungă acolo unde le este de fapt locul: la tomberonul de gunoi al Istoriei.
Categorie articol: 

Comentarii