Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sapun si detergenti pentru sinistratii din Braila

Filiala de Cruce Rosie Braila va distribui sapun si detergenti pentru peste 3000 de persoane sinistrate din municipiu si judet, produse igienice in valoare de 7.622,4 RON.
Situatia grava cu care se confrunta un numar mare de locuitori din judetele afectate de ploile torentiale, furtunile devastatoare si revarsarea multor cursuri de ape a stirnit compasiunea tuturor si a determinat o reactie prompta din partea unor mari agenti economici din Bucuresti. Printre primii care si-au oferit disponibilitatea de a se alatura Crucii Rosii Romane in efortul de a veni in ajutorul sinistratilor este compania "Peral Distribution", situata pe raza sectorului 2 al Capitalei. "Nu putem ramine indiferenti la suferinta zecilor de mii de oameni care si-au vazut existenta amenintata, trecind prin atitea valuri succesive de inundatii, care au ramas fara acoperis deasupra capului sau care si-au pierdut mijloacele de trai. Consider ca trebuie sa dam dovada de responsabilitate sociala si sa facem ce putem fiecare pentru a le veni in ajutor. Ne-am adresat Crucii Rosii Romane, cu convingerea ca este partenerul nostru cel mai indicat, care poate duce lucrurile pina la capat, pentru ca, impreuna, sa ajungem in timpul cel mai scurt la sinistrati, cu produse de igiena, cu atit mai necesare in astfel de situatii", apreciaza Daniel Mazilu, general manager al companiei "Peral Distribution".
Donatia, in valoare de 1,2 miliarde lei, consta in 22,2 tone de sapun de toaleta si va fi distribuita unui numar de peste 57.000 persoane, aproximativ 14.500 familii sinistrate din diverse zone ale tarii.
La Braila, prin intermediul Filialei de Cruce Rosie, peste 3000 de persoane sinistrate din municipiu si judet vor primi produse igienice.
"Vor fi distribuite 13.360 bucati de sapun, cu o valoare totala de 7.622,4 RON, cit si detergenti, pentru sinistratii din Faurei, Insuratei, Bertesti si municipiul Braila. Donatia companiei “Peral Distribution” vine ca o continuare a zilei de 4 iulie, cind am sarbatorit 130 de ani de la infiintarea Crucii Rosii Romane si va ajuta peste 3000 de persoane sinistrate", ne-a informat ieri Florica Focsa, directorul Filialei de Cruce Rosie Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii