Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a deschis "Novex 2007"

Ieri, la Sala Polivalenta, a avut loc deschiderea oficiala a celei de a
XI-a editii a tirgului "Novex", manifestare expozitionala cu vinzare, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila, in perioada 22 - 25 iunie.
Este vorba despre o prima sectiune a manifestarii, respectiv "Tirgul de bunuri de larg consum", cea de a doua sectiune, "Auto Pro", urmind sa aiba loc, in perioada 29 iunie - 2 iulie, pe platoul din Piata Independentei si in parcarea din imediata vecinatate a acesteia.
La inaugurare au participat, pe linga reprezentantii firmelor expozante, prefectul Nicolae Mitroi, vicepresedintele Consiliului Judetean, Niculina Moisescu, primarul Constantin Cibu, directori de institutii si firme private.
La editia din acest an participa 70 de firme, care expun imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, cosmetice, bijuterii, decoratiuni interioare, pe o suprafata ce insumeaza 1.000 de metri patrati, in interiorul Salii Polivalente. Pe platoul exterior sint expuse
produse mestesugaresti si artizanat.
"Este a doua oara cind optam pentru aceasta modalitate de desfasurare a "Novex-ului", structurarea sa pe sectiuni. Sper ca va fi de bun augur atit pentru vizitatori, cit si pentru expozanti, iar aceasta editie va fi continuata de altele de mai mare anvergura", a spus directorul executiv al CCIA, Ioan Chiriacescu.
Primarul Constantin Cibu si-a manifestat satisfactia vizavi de "frecventa din ce in ce mai ridicata cu care Camera de Comert reuseste sa organizeze astfel de evenimente economice de natura
sa impulsioneze mediul de afaceri local si sa atraga spre Braila
firme de renume din toata tara. Este cu siguranta un semn bun al receptivitatii crescute a pietei brailene aflata in plina dezvoltare".
Expozitia este deschisa publicului vizitator pe toata durata manifestarii, intre orele 10.00 - 18.00.
Categorie articol: 

Comentarii