Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a dat unda verde la subminarea primarului

Consilierii municipali PSD se considera jigniti de acuzatiile de incompetenta facute recent de catre vicepresedintele CJ, Gheorghe Chiru, la adresa membrilor CLM Braila. Sorin Bosneag a declarat astfel ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca i se pare inadmisibil ca sa arunce cu noroi exact in cel caruia, tocmai pe motiv de incompetenta, i s-au luat atributiile din cadrul CJ: "Este cel putin nelalocul lui faptul de a face afirmatii tu, cel care nu esti in stare sa-ti faci sarcinile de serviciu, in conditiile in care ti-ai dovedit incompetenta si ti s-a luat tot, ca sa nu mai faci prostii. Oricum, e aberant sa emiti pareri despre activitatea CLM, mai ales in contextul in care CLM are alta problematica si alta activitate. Daca, atit el cit si Horia Vasioiu, au de rezolvat ceva cu primarul si viceprimarii Brailei, e treaba lor. Sa si-o rezolve, dar sa nu mai faca afirmatii calomniatoare in ceea ce priveste CLM, pentru ca acesta nu e compus din primar si viceprimari, ci din consilieri care, cel putin in ceea ce ne priveste, am dat dovada competentei si a seriozitatii in a trata problemele Brailei. Daca au ceva de impartit cu primarul sa discute cu el, sa nu mai faca afirmatii denigratoare la adresa CLM".

"Nu toate comisiile de specialitate functioneaza in mod corespunzator"

La rindul sau, consilierul Alexandru Coada a precizat ca, dupa opinia sa, poate sedintele CLM nu ar mai arata asa, daca acei consilieri care nu vin la sedintele de comisie, si-ar face treaba: "Dupa parerea mea, cauza principala a neajunsurilor care se manifesta in desfasurarea sedintelor, e faptul ca nu toate comisiile de specialitate functioneaza in mod corespunzator. Sint consilieri care nu prea participa, si nimeni nu ia masuri sa asigure prezenta. De aceea unii rezolva toate problemele in cadrul sedintei si nu in cadrul comisiilor de specialitate, unde fiecare are dreptul sa invite orice directori si functionari, pentru a da lamuriri. Sint consilieri care pun o mie de intrebari legate de un proiect care putea fi rezolvat in comisie".
In cadrul aceleiasi conferinte, social - democratul Bosneag s-a aratat de parere ca voturile colegilor din PD au ca scop boicotarea primarului, asta deoarece, la cea mai recenta sedinta a CLM, acestia au solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a nu mai putin de 14 puncte: "Mi-e frica ca apare asa zisul vot politic. La ultima sedinta am vazut ceva de genul asta. E imposibil sa vad ca un singur partid cere scoaterea de pe ordinea de zi a 14 HCLM. Poate erau 2, 3 4 dar 14, parca prea e mult, mi s-a parut impus. Lucru care nu duce la nimic bun".

"S-a dat unda verde la subminarea primarului"

In ceea ce il priveste pe consilierul Doru Damian, acesta s-a aratat de parere ca, in acest moment, s-a dat unda verde la sabotarea primarului, iar la Primarie, in loc sa se faca treaba, de exemplu sa se ia masuri impotriva inundatiilor, lumea se "faulteaza" reciproc: "E clar ca amenintarea pe care membrii PD i-au adresat-o primarului a devenit realitate. Observam acest lucru prin faptul ca, consilierii PD au cerut scoaterea acelor puncte. S-a dat unda verde la subminarea primarului, si oricum, intre ei a fost doar o pace aparenta. Din pacate, au uitat ca au promis sa aiba culoarea politica a brailenilor si se faulteaza reciproc. Acolo e o lupta de orgolii, intre lideri, intre un PNL farimitat si un PD fara verticalitate, care actioneaza numai la ordin politic. Asta e realitatea. Consecinta e ca brailenii sufera, iar problemele nu se rezolva. Nici macar pentru inundatii nu se iau masuri minime de protectie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii