Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au publicat modele de subiecte pentru probele orale la Bac

Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte pentru probele orale la Bacalaureatul din 2009, accesibile online. Pentru probele orale sint publicate patru modele de variante la limba romana si cite o varianta pentru fiecare limba straina, la adresa www.subiecte2009.edu.ro. Pentru probele scrise se pastreaza aceleasi modele ca la examenul de bacalaureat din 2008.
Candidatii la examenul de Bacalaureat din 2009 pot gasi modele de subiecte la urmatoarele discipline: limba si literatura romana, limba franceza, limba engleza, limba germana moderna, limba si literatura croata, limba si literatura maghiara, limba si literatura germana materna, limba si literatura italiana, limba si literatura slovaca, limba si literatura spaniola, limba si literatura turca materna, limba si literatura turca moderna, limba si literatura bulgara, limba si literatura sirba, limba si literatura ucraineana, limba rusa si limba rusa pentru minoritati.
Subiectele care se vor regasi pe biletele de examen din sesiunile anului 2009 vor fi realizate de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamintul Preuniversitar, in perioada martie - iunie 2009.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii