Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a încheiat proiectul “Sănătos şi campion prin atletism”

• proiectul a făcut parte din Programul Naţional “România în mişcare”, finanţat de MTS prin DJST Brăila • la acţiunea organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Brăila au participat peste 700 de elevi

 

În perioada 23 septembrie – 31 octombrie, Asociaţia Judeţeană de Atletism Brăila a desfăşurat proiectul sportiv “Sănătos şi campion prin atletism”, eveniment cuprins în Programul Naţional “România în mişcare”, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila.

La proiectul coordonat de profesorii Anilena Anton şi Nicu Roată au participat peste 700 de copiii din 16 şcoli din municipiul şi judeţul Brăila.

“Scopul proiectului a fost verificarea într-un sistem competiţional a elevilor de 10 şi 11 ani şi selecţionarea unora dintre ei, a celor cu aptitudini pentru atletism, pentru practicarea sportului de performanţă. A fost de fapt o ştafetă de jocuri de mişcare. Acţiunea pe care am derulat-o cu sprijinul Inspectoratului, din punctul nostru de vedere, a fost o reuşită, toţi participanţii au primit dulciuri. Primele trei locuri, atât la fete cât şi la băieţi, de la fiecare şcoală au fost recompensaţi cu premii. Sunt copii care deja vin la antrenamente şi care promit, alţii vor veni la sală doar pentru a face mişcare. Antrenamentele au loc luni şi miercuri, între orele 18.00-19.00, la sala Carantina”, ne-a declarat profesoara Anilena Anton.
Categorie articol: 

Comentarii