Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Săracii pesedişti brăileni!

Cum, mă, după 20 de ani de stat la putere în Brăila, în care au dispus cum au vrut de banul public, au ajuns să se vaite în ziare (vezi Obiectivul de miercuri) că nu au 13.000 de euro, sanchi, fără TVA? Ce mai înseamnă în ziua de azi 17.000 de euro (am adăugat eu TVA-ul), când nu vedeţi că toate s-au scumpit, când pleci cu milionul de euro la piaţă şi vii cu sacoşa goală?

Îl înţeleg pe dl. deputat Mihai Tudose. Poate că el, fiind plecat mai mult la Bucureşti, nu a apucat să ia loc la masa tăcerii, când se tranşa prada, când colegii lui de partid îşi împărţeau banii fraierilor de contribuabili brăileni. Dar restul, restul ce scuză au? Nu le mai dau numele la toţi acum, căci mi se face greaţă şi nu vreau să vomit pe tastatură.

În politică nu este democraţie. E ca în armată. Nu se fac greve, nu există dizidenţi. Cine face gălăgie în formaţie este executat! Iar cine comentează în legătură cu faptul că un coleg de partid a fost executat este şi el pus imediat pe liber. Cel puţin aşa au stat lucrurile nu doar în PSD, ci în toate partidele parlamentare din România. În acest context, atunci când un şmecher de la Bucureşti, în speţă Liviu Dragnea, dă ordin pesediştilor din teritoriu (implicit şi Brăila) să facă nu ştiu ce sondaje de opinie interne (referitoare la desemnarea viitorului candidat USL), nu faci mofturi că nu îţi convine, că nu-i corect, etc.

Evident că nu e corect, că Dragnea are un şmen cu patronii celor două institute de sondare a opiniei publice, băgate pe gât pesediştilor din teritoriu. Bre, dar nu despre asta este vorba, ci de disciplina aia tâmpită de partid, invocată de toţi liderii mai mari sau mai mici din ţară.

Cum ziceam la început, faptul că după 20 de ani de stat la putere în Brăila, pesediştii brăileni fac nazuri şi se scuză că nu au bani de cele două sondaje, îi descalifică, din punctul meu de vedere. Nu mai zic că aceiaşi pesedişti brăileni au de achitat datoriile acumulate în contul campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, la Brăila, în 2009, başca au de virat contribuţia către şeful lor, Victor Ponta, pentru cumpărarea sediului central al PSD din Kisseleff.
Bă, săracilor!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii