Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Săptămână încărcată pentru echipele clubului HC Dunărea

• astăzi, de la ora 15.00 echipa de senioare HC Dunărea joacă în Cupa României la CSM Roman • sâmbătă, de la ora 17.00, formaţia pregătită de Neven Hrupec va juca în Polivalentă cu Măgura Cisnădie • ambele meciuri vor fi transmise live pe pagina de Facebook a clubului • echipa de junioare III şi cea de Divizia A au meciuri vineri şi sâmbătă tot în Polivalentă

 

Clubul de handbal HC Dunărea are de disputat în această săptămână nu mai puţin de 4 meciuri. Echipa din Liga Florilor joacă astăzi, 18 februarie, începând cu ora 15:00, în optimile Cupei Romaniei, în deplasare, la CSM Roman. Partida de la Roman va fi transmisă live pe pagina de Facebook a clubului. Ultima întâlnire dintre CSM Roman şi HC Dunărea a avut loc în Final Four-ul Cupei României, mai precis pe 1 aprilie 2018. Atunci, HC Dunărea a câştigat cu 28-24 în faţa echipei din Roman şi a obţinut medalia de bronz. În acest moment CSM Roman evoluează în Divizia A.

“Chiar dacă întâlnim o adversară dintr-o ligă inferioară vom trata meciul cu maximă seriozitate pentru că ne dorim să accedem în faza următoare a Cupei României”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

Vineri, 21 februarie, de la ora 15:00, HC Dunărea 2 din Divizia A întâlneşte, în Polivalenta brăileană, echipa CSM Galaţi. Meciul contează pentru etapa a XIV-a a Campionatului Diviziei A. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Sambătă, 22 februarie, echipa de junioare III antrenată de profesorul Eugen Jelesneac va juca în Sala Polivalentă cu CSM Galaţi. Meciul contează pentru etapa a XX-a a Campionatului Naţional rezervat junioarelor III. În ultima etapă HC Dunărea a învins-o pe LPS Brăila cu 22-20.

Liga Florilor se reia în această săptămână. Sambătă, 22 februarie începând cu ora 17:00, HC Dunărea va juca în Polivalentă cu Măgura Cisnădie. Partida va fi transmisă live pe pagina de Facebook a clubului. La ultima întâlnire din campionat, HC Dunărea a câştigat partida din deplasare cu scorul de 26-25. Accesul publicului în Polivalentă se face începând cu ora 15:30, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii