Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rug uriaş de la o magazie de vechituri

Magazia brăileanului Toma A., un pensionar obişnuit să adune tot felul de vechituri, a ars, ieri, ca o torţă, provocând panică printre vecini. Bătrânul, în vârstă de 75 ani, ţinea în dependinţa respectivă deşeuri textile, cauciucuri uzate, lemne şi alte materiale inflamabile. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc aprins în curte şi lăsat nesupravegheat. Flacăra a fost atât de puternică, încât storurile de plastic ale ferestrelor de la etajul I al unui bloc situat în în spatele curţii lui Toma A. s-au topit, iar câteva geamuri s-au crăpat.
31foc1
Poliţia Rutieră a deviat traficul pe străzile adiacente Bulevardului Dorobanţilor

În jurul orei 13.30, pompierii au fost solicitaţi pe B-dul Dorobanţilor, la nr. 655, pentru stingerea incendiului. Două echipaje ale Detaşamentului 1 Brăila au plecat la intervenţie, însă când au ajuns la intersecţia Dorobanţi - Calea Galaţi şi au văzut despre ce vâlvătaie este vorba, au solicitat sprijinul a încă două autospeciale. Mulţumită intervenţiei simultane a celor patru echipaje, focul nu a mistuit decât magazia lui Toma A., casa acestuia şi proprietăţile vecinilor nefiind afectate, cu excepţia ferestrelor de la blocul 6, de pe Str. Abatorului.
Circulaţia pe B-dul Dorobanţilor a fost îngreunată pe timpul intervenţiei pompierilor, deoarece o bandă de mers a fost ocupată de autospecialele acestora, iar Poliţia Rutieră a trebuit să devieze traficul pe străzile adiacente.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii