Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Robert Simion, bronz cu ştafeta României 4X400 m la Campionatul Balcanic

• la ediţia din acest an de la Istanbul, Romania a cucerit 9 medalii, 3 de aur, 2 de argint şi 4 de bronz

 

Atletul brăilean Robert Simion, pregătit de profesoara Sica lazăr, a cucerit medalia de bronz în proba de ştafetă 4X400 m, la Campionatul Balcanic de juniori I care s-a desfăşurat în urmă cu câteva zile la Istanbul, în Turcia. Ceilalţi componenţi ai ştafetei României au fost Antonio Cuţureanu, Marius Niculiţă şi Cristian Voicu. Simion a participat şi în proba de 60 m garduri, unde a ocupat locul al 11-lea.

“O medalie de bronz la ştafetă este o realizare pentru că el este junior I în primul an. La individual a fost un accident. Robert mi-a spus că nu s-a simţit bine în bloc start şi de aceea nici cursa nu i-a reuşit”, a explicat profesoara Sica Lazăr.

Pentru sezonul intern, Robert Simion are drept obiectiv câştigarea medaliei de aur atât în sezonul de sală cât şi în cel în aer liber.

“Timpul realizat de el în acest an, 8:18 secunde, este bun şi încurajator în perspectiva finalelor de sală şi aer liber. Cu toate că este în primul an la juniori I, are ca obiectiv titlul naţional. Anul acesta mai sunt şi mondialele rezervate juniorilor I. Baremul de participare este puţin cam greu de atins pentru el care abia a trecut la această categorie de vârstă, însă nu este un obiectiv imposibil de realizat”, a mai spus Sica Lazăr.

La Campionatul Balcanic de atletism pentru juniori I, Romania a cucerit 9 medalii, 3 de aur, 2 de argint şi 4 de bronz.
Categorie articol: 

Comentarii