Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Robert Downey Jr. va deveni tată pentru a doua oară

Robert Downey Jr. şi producătoarea de film Susan Levin sunt căsătoriţi de şase ani, iar familia lor va avea un nou membru, care se va naşte în luna februarie, a anunţat Nancy Miller, mătuşa soţiei actorului american, informează contactmusic.com.
"E minunat că e însărcinată. Bebeluşul se va naşte în februarie. Tatăl lui Susan, fratele meu, m-a sunat acum trei săptămâni pentru a-mi da vestea cea bună. Părinţii ei sunt extrem de fericiţi", a declarat Nancy Miller pentru revista americană Star.
Acesta va fi primul copil al lui Susan Levi, în vârstă de 37 de ani. În schimb, Robert Downey Jr., în vârstă de 46 de ani, are deja un fiu - Indio - din prima sa căsătorie, cu actriţa şi cântăreaţa Deborah Falconer.
Robert Downey Jr., care s-a luptat în trecut cu dependenţa de droguri, a declarat într-un interviu anterior că actuala lui soţie îi asigură un mediu familial stabil şi îl face foarte fericit.
Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme în viaţa personală. Actorul a fost arestat în 1996 pentru deţinere de droguri şi arme, a petrecut aproape un an în închisoare în 1999 şi a fost arestat din nou, în 2000, tot pentru posesie de droguri. Pentru partitura din "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", în 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar în 1992, pentru rolul principal din "Chaplin".
Categorie articol: 

Comentarii