Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Robbie Williams face injecţii cu testosteron de două ori pe săptămână

Artistul în vârstă de 37 de ani credea că o doză de hormon uman de creştere (Human Growth Hormone/ HGH) va fi suficientă pentru a-l ajuta să scape de letargie în momentul în care a mers la un consult medical. Însă medicii i-au spus că problema cu care se confruntă este cauzată de o concentraţie scăzută de testosteron în organism. Cântăreţul britanic consideră că aceste injecţii suplimentare săptămânale i-au schimbat viaţa, informează contactmusic.com.
"M-am dus la medic să-mi dea o doză de hormon uman de creştere. Este hormonul pe care îl iau toţi bărbaţii în vârstă din Los Angeles, care îi face să arate la 60 de ani ca şi cum ar avea 40 de ani. Le ameliorează starea de sănătate, memoria, părul şi pielea", a declarat Robbie Williams pentru ediţia britanică a revistei Esquire.
"Ar putea însă să-ţi dea cancer. Am analizat această posibilitate. Însă l-aş fi luat oricum. Am mers la un medic din Hollywood. Mi-am făcut analizele de sânge. M-am întors acolo, iar el mi-a spus: «Nu ai nevoie de HGH. Nivelul tău de testosteron este cel al unui bărbat în vârstă de 100 de ani. şi atunci totul a căpătat sens. Acea zi a fost un fel de revelaţie pentru mine", a adăugat starul britanic.
Robbie Williams s-a căsătorit cu fotomodelul american Ayda Field în august 2010 şi a declarat în acelaşi interviu că îi va fi întotdeauna fidel soţiei sale.
Totodată, starul britanic consideră că oamenii au tendinţa naturală de a-şi înşela partenerii de viaţă, iar căsătoria este "o prostie inventată".
"Standardele nu au fost fixate prea sus. Pentru că oamenii fac sex în afara căsniciilor lor, în afara relaţiilor lor, cred că oamenii sunt construiţi pur şi simplu pentru a face sex. Iar căsătoria, ca instituţie, e o prostie inventată", a declarat artistul.
În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii