Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate remarcabile pentru dansatorii de la "Valentina Dance" la naţionalele de clase

Astfel, la clasa E, categoria de vârstă 14-15 ani, perechea Bogdan Coconcea - Andreea Satnoianu a devenit campioană naţională, cei doi dansatori demonstrându-le arbitrilor că sunt cei mai buni atât la secţiunea standard, cât şi la latino. Un rezultat care le-a permis brăilenilor să acumuleze punctele necesare pentru a accede în clasa D.
Tot la clasa E, dar la categoria de vârstă 16-18 ani, perechea Adrian Pană - Betina Răcoreanu a obţinut medalia de bronz la secţiunea standard. La latino, cei doi dansatori brăileni au ocupat poziţia a 9-a.
Concomitent cu naţionalele, s-a desfăşurat şi un concurs de clasă Hobby, Cupa "Valurile Dunării", la care, de asemenea, reprezentanţii clubului brăilean s-au aflat printre protagonişti.
Perechea Ştefan Soare - Ana Răcoreanu a câştigat concursul dansatorilor cu vârste între 10 şi 11 ani, iar Valentin Rusu şi Luciana Iamandi s-au clasat pe locul al treilea, la categoria de vârstă 16-18 ani.
La finalul competiţiei, antrenorii clubului, Valentina Dobrilă şi Csaby Toth, s-au declarat mulţumiţi de prestaţia elevilor lor şi speră ca pe viitor toate perechile de la Valentina Dance să aibă rezultate la fel de bune.
"A fost un concurs important, greu, dar l-am trecut cu rezultate foarte bune. La cel de-al doilea concurs am obţinut aceleaşi rezultate, un loc unu şi un loc trei, ceea ce demonstrează că valoarea dansatorilor noştri a crescut foarte mult în acest an", a declarat antrenoarea Valentina Dobrilă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii