Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentaţii dedicate elevilor la Teatrul "Maria Filotti"

Directorul Mircea Bodolan se aşteaptă să vină foarte mulţi elevi şi spune că aceiaşi spectatori vor putea veni la ambele reprezentaţii şi nu se vor plictisi, pentru că de fiecare dată va fi altceva. "Spectatorii fac parte din spectacol şi fiecare reprezentaţie va fi altceva. Prin repetiţie se creează obişnuinţa de a veni la teatru. Dacă la început vor veni numai pentru olimpiadă, după un timp vor veni şi pentru alte spectacole. Acesta este scopul acestui proiect. Să dezvoltăm gustul elevilor pentru teatru", a explicat directorul Bodolan. Foarte important de precizat este faptul că acest proiect este susţinut de Asociaţia Culturală "Maria Filotti", în parteneriat cu Teatrul "Maria Filotti", producţia fiind asigurată integral de BCR, sponsorul spectacolului.

Olimpiada va continua şi după sfârşitul stagiunii, pentru că directorul a constatat că tinerilor le place teatrul. "Nu este nevoie de foarte multă mediatizare pentru că se anunţă unul pe altul şi nu e un mare efort să organizezi un spectacol Olimpiada de Improvizaţie. Suficientă este dorinţa de a-l susţine", a spus managerul teatrului, Mircea Bodolan. Spectacolele din cadrul Olimpiadei de Improvizaţie vor avea loc sâmbătă, de la ora 19.30, în Sala Mare şi duminică, de la ora 19.00, în Sala Studio. Un bilet costă 16 lei, iar redus pentru elevi, studenţi şi pensionari, numai 8 lei.

Vineri, de la ora 19.00, se va juca "8 Femei", regia Radu Nichifor, iar duminică, de la ora 18.00, în Sala Mare se joacă "Mai cântă o dată, Sam!", regia Bogdan Drăgulescu.

Trupa teatrului va juca sâmbătă, la Teatrul "Toma Caragiu", din Ploieşti, spectacolul "O scrisoare pierdută", regia Lucian Sabados, iar teatrul din Ploieşti va juca la Brăila, joi, de la ora 19.00, spectacolul "D'ale carnavalului", regia Lucian Sabados.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii