Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Remiză echitabilă

Partida de sâmbăta trecută a avut două părţi distincte, prima a aparţinut oaspeţilor, cea de a doua gazdelor ,dar ceea ce trebuie specificat este faptul că fiecare dintre cele două combatante putea să câştige acest joc.
Perioada de tatonare s-a prelungit până în minutul 25, moment al partidei în care Ivanovici a trimis o minge în adâncime, fundaşii centrali ai gazdelor s-au poziţionat greşit, mingea a ajuns la Pătulea, care l-a lobat pe Budur şi Farul a trecut în avantaj. Oaspeţii ar fi putut să rezolve în prima repriză problema învingătoarei, însă după un alt contraatac Rober Stăncioiu a şutat telefonat şi Budur a reţinut mingea.
Minutul 47 a adus şi prima mare ocazie a gazdelor, dar mingea şutată de Moise, de la 18 metri, nu a găsit spaţiul porţii. Brăilenii au rămas în jumătatea adversă, dar nici Otvoş (min. 56) nu a reuşit să-l învingă pe Toma.
Oaspeţii au mai avut o răbufnire de orgoliu, în minutul 67, dar de această dată Pătulea nu a mai nimerit spaţiul porţii.
După doar două minute brăilenii au obţinut un corner, Ndigwe a centrat în faţa porţii şi Călin a trimis mingea, cu capul, în plasa porţii constănţene, restabilind egalitatea.
CF Brăila a asediat poarta constănţeană şi putea să dea lovitura în minutul 92, dar Gabriel Ion nu s-a descurcat în faţa fundaşilor adverşi şi partida s-a încheiat la egalitate.

CF Brăila: Budur - Bosoi, Călin, Daniţă, Vlaicu - Moise, Voicu, Otvoş (min. 72: Pânzaru), Pungă (min. 34: Ion Gabriel) - Borbely (min. 50: Ndigwe), Palimaru.
Categorie articol: 

Comentarii