Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Remiză albă, 0-0, în amicalul CS Tunari – Viitorul Ianca

* la echipa din Ianca au lipsit mai mulți titulari

 

Fără câțiva titulari importanți, Cosmin Necoară, Alin Radu, Emmanuel Ndigwe și Alexandru Colniceanu, Viitorul Ianca a remizat, 0-0, în amicalul susținut sâmbăta trecută la CS Tunari, echipă aflată pe locul al 5-lea în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Pe ansamblu, jocul a fost echilibrat, cu perioade de dominare de fiecare parte și cu situații de gol nefructificate. Cea mai mare ocazie de gol a partidei a fost irosită de Marius Coman în repriza a doua. Chivu a intrat în careu, a driblat portarul dar a intrat într-un unghi dificil și i-a pasat lui Coman, care, de la 10 metri, cu latul, a trimis mingea pe lângă poartă.

“Un joc bun, pe alocuri spectaculos, nu am făcut deplasarea degeaba. Noi am ratat cea mai mare ocazie. Mai avem un test sâmbătă cu CSM Rm. Sărat pe teren propriu și încheiem perioada precompetițională”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al echipei din Ianca.

Viitorul Ianca: Mitrea – Irimia, Preda, Postolea, Coteț – P. Ioan, Dima, Chivu – R. Cristea, M. Coman, L. Iorga. Au mai jucat portarul Dinu și jucătorii de câmp Ilie și Cazacu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii