Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recolta Tufeşti şi FC Urleasca au maximum de puncte şi după etapa a opta

Sâmbăta trecută, în etapa a opta patru formaţii au reuşit să se impună în deplasare, Sportul Chiscani a remizat la Făurei, în timp ce formaţiile gazdă s-au ales cu doar două succese.
Lidera, Recolta Tufeşti, continuă să se menţină neînvinsă în acest tur de campionat, dar să stabilească şi scorul etapei. La fel ca şi în jocul anterior de pe teren propriu, elevii lui Viorel Cozma s-au încălzit mai greu, au marcat doar două goluri în prima repriză, prin Coman (min. 10) şi Cazan (min. 32) însă în partea a doua a întâlnirii au perforat poarta echipei din Viziru de patru ori. Neguţu Cazan a mai reuşit un hat-trick, Felix Marin a înscris şi el în minutul 78 în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost realizat de Gheorghe, în minutul 56.
Tot la scor s-au impus în deplasare Avântul Cireşu şi Victoria Deduleşti. Echipa lui Ionel Ivan a câştigat cu 5-0 întâlnirea cu Voinţa Găiseanca, golurile formaţiei vizitatoare fiind înscrise de Gatiu (min. 10, 31, 65, 87) şi Manea (min. 16), iar echipa din Deduleşti a dispus cu 4-2 de nou promovata Dacia Berteşti, golurile învingătorilor fiind marcate de Bocioacă (min. 7), Rusu (min. 40, 90) şi Tărcatu (min. 50) iar cele ale gazdelor de Cerchia (min. 43) şi Ion (min. 60).
"Dubla" lui Băndărică a tranşat partida de la Măxineni în favoarea echipei Victoria Traian, iar cel mai echilibrat şi spectaculos joc al rundei, CS Făurei - Sportul Chiscani, s-a încheiat nedecis, 2-2.
Dan Călătoaie a fructificat o acţiune de contraatac a gazdelor şi a marcat pentru 1-0, însă în minutul 54, Ciocianu a restabilit egalitatea după o acţiune prelungită de atac a oaspeţilor.
În inferioritate numerică, gazdele reuşesc să treacă încă o dată în avantaj, graţie reuşitei aceluiaşi Călătoaie, în minutul 74, însă formaţia vizitatoare a forţat egalarea şi a reuşit-o după un contraatac finalizat de Iulian Durbacă.
Viitorul Galbenu şi FC Urleasca au fost singurele formaţii care şi-au valorificat avantajul terenului propriu, prima dispunând la scor, 4-0 de nou promovata Avântul Mircea Vodă, cea de-a doua după victoria cu 2-0 în faţa uneia dintre echipele cu tradiţie din acest eşalon, Victoria Cazasu.
După opt etape Recolta Tufeşti continuă să se menţină pe locul întâi cu 24 de puncte, golaveraj 40-8, urmată de FC Urleasca, tot cu 24 de puncte, dar cu un golaveraj inferior, 25-2 şi de Avântul Cireşu cu 19 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 8-a:
Viitorul Galbenu - Avântul Mircea Vodă 4-0
Unirea Măxineni - Victoria Traian 1-2
Voinţa Găiseanca - Avântul Cireşu 0-5
Tractorul Viziru - Recolta Tufeşti 1-6
CS Făurei - Sportul Chiscani 2-2
Dacia Berteşti - Victoria Deduleşti 2-4
FC Urleasca - Victoria Cazasu 2-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii