Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recidivist pus pe scandal

• Georgian Mădălin Ignat, de 27 de ani, recidivist aflat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi pentru alte fapte penale, a fost trimis în judecată

 

Zilele acestea, procurorii brăileni l-au trimis în judecată pe recidivistul Georgian Mădălin Ignat, în vârstă de 27 de ani, individ aflat în Penitenciarul Galaţi pentru alte fapte penale, cercetat, de data aceasta, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Ignat are un rest de 194 de zile de închisoare rămase neexecutate de la o condamnare anterioară.

Potrivit anchetatorilor, în dimineaţa zilei de 7 august 2017, Georgian Mădălin Ignat se afla în cafe-barul aparţinând SC “Imob Felicia” SRL, de pe strada Oborului, când a lovit cu pumnul ecranul unui aparat de jocuri electronice, distrugând ecranul de protecţie al acestuia şi provocând pagube de circa 1.400 lei. Barmaniţa a fost cea care a sesizat poliţia prin apel la 112 şi l-a anunţat pe patronul societăţii despre incident. Procurorul care s-a ocupat de caz precizează:

“Audiat în calitate de suspect, Ignat Georgian Mădălin a declarat că, la data de 7 august 2017, se afla la un cafe-bar situat la parterul blocului 42 de pe strada Oborului, care este prevăzut cu aparate de joc tip <păcănele>. Întrucât aparatul la care juca nu-i dădea niciun câştig, s-a enervat şi a lovit cu pumnul ecranul aparatului, distrugându-l. Acesta a mai precizat că, în cel mai scurt timp, va achita prejudiciul cauzat”. În decembrie 2017, când era încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, Ignat a fost audiat în calitate de inculpat şi şi-a menţinut declaraţiile anterioare.

Dosarul penal se află pe rolul instanţei de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii