Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Real Madrid si Chelsea, in "razboi" pentru Robinho

Transferul lui Robinho de la Real Madrid la Chelsea are putine sanse de a fi realizat, dupa ce oficialii celor doua grupari s-au aflat in ultima perioada intr-un razboi al declaratiilor cu privire la trecerea mijlocasului brazilian pe Stamford Bridge, informeaza "The Telegraph".
Dupa numeroase runde de negocieri privind transferul lui Robinho la Chelsea, relatiile dintre cluburile Real Madrid si Chelsea s-au deteriorat vizibil in ultimele 24 de ore. Oficialii clubului Real Madrid se declara contrariati de strategia clubului londonez de a promova pe site-ul oficial replici ale tricoului "alb-albastru", inscritionate cu numele lui Robinho, desi transferul brazilianului nu este perfectat.
Astfel, intr-un comunicat de presa, clubul Real Madrid isi manifesta dezaprobarea fata de atitudinea oficialilor gruparii de pe Stamford Bridge. "Clubul Real Madrid regreta profund comportamentul oficialilor clubului Chelsea, care, in ciuda faptului ca stiau despre decizia noastra de nu-l vinde pe Robinho, au dus o campanie agresiva, soldata cu comercializarea pe site-ul oficial a replicilor unor tricouri avind inscriptionat numele lui Robinho", se afirma in comunicat.
De asemenea, clubul Real Madrid critica atitudinea lui Robinho de a-si exprima public dorinta pentru transferul la Chelsea. Gruparea medrilena a tinut sa precizeze ca Robinho nu poate fi pastrat cu forta, insa este liber sa plece daca se achita clauza de reziliere a contractului, in valoare de 150 de milioane de euro.
In replica, oficialii londonezi spun ca incidentul cu tricoul a fost provocat de eroarea unui partener comercial al clubului Chelsea, problema fiind rezolvata imediat dupa constatarea ei. "Nu este nimic in neregula cu anuntul nostru public legat de interesul pentru jucator, mai ales ca purtam de multa vreme negocieri cu Real Madrid pentru achizitionarea lui Robinho. Cit priveste problema legata de tricou, clubul Real a fost informat ca a fost un incident regretabil, provocat de un furnizor, si a fost solutionat imediat cum am aflat de el. Nici un astfel de tricou nu a fost vindut", au precizat reprezentantii clubului Chelsea, intr-un comunicatul oficial.
Cu toate acestea, directorul executiv al clubului Chelsea, Peter Kenyon, ramine optimist ca tranzactia se va realiza pina la urma, desi perioada de transferuri este aproape de sfirsit
Robinho a fost transferat la Real Madrid in vara anului 2005, de la formatia braziliana Santos. Clubul din Madrid a refuzat o oferta de 35 de milioane de euro din partea gruparii Chelsea Londra pentru Robinho, solicitind cel putin 40 de milioane de euro pentru a-i permite mijlocasului sa plece la gruparea londoneza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii