Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razii în judeţ: aproape 70 de persoane legitimate şi 56 de maşini oprite la control

în ziua de 23 august, poliţiştii au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea faptelor antisociale • au fost legitimate zeci de persoane, cele mai multe amenzi fiind aplicate şoferilor certaţi cu legea

 

Poliţiştii şi jandarmii, au dat o raită prin localităţile din judeţ, au legitimat zeci de persoane şi au spus “Stop” mai multor şoferi. S-a acţionat pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea publică şi actele de comerţ, dar şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie. Dacă şoferii circulă prudent, accidentele rutiere grave pot fi prevenite.

Astfel, pe timpul activităţilor au fost verificate 4 societăţi comerciale, legitimate 68 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 56 de autovehicule. În plus, 15 dintre conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 33 pentru încălcarea prevederilor  OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 4 la alte acte normative. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii