Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razie în discotecile din judeţ

Discotecile din judeţ au fost principalele ţinte, în acest sfârşit de săptămână, pentru poliţiştii din municipiu şi judeţ, care au desfăşurat o acţiune de prevenire a faptelor antisociale.
În ziua de 21 mai şi în noaptea care a urmat, poliţiştii din oraşele Făurei şi Ianca şi posturile comunale din Grădiştea, Mircea Vodă, Racoviţa şi Suţeşti au verificat mai multe discoteci şi baruri din zona de competenţă. Aceştia au legitimat şi controlat corporal sumar peste 50 de persoane, au oprit zeci de autovehicule în trafic şi au verificat mai multe societăţi comerciale. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de 6.521 de lei. În Brăila, câteva echipaje de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Rural şi jandarmi din cadrul IJJ Brăila au verificat în aceeaşi noapte, 12 discoteci. Aceştia au legitimat 90 de persoane, dintre care 63 au fost şi controlate corporal. De asemenea, poliţiştii au oprit şi verificat în trafic 18 maşini. În cadrul aceleiaşi acţiuni, în ziua de duminică, oamenii legii de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban, şi-au îndreptat atenţia spre oborul de animale din municipiu. Aceştia au legitimat 41 de inşi, 8 persoane fizice şi 9 producători agricoli, pe lângă amenzi fiind confiscate bunuri în valoare de 260 de lei. Bilanţul contravenţiilor aplicate de poliţişti în urma acţiunilor din weekend se ridică la suma de 13.921 de lei.
Pe parcursul desfăşurării raziei, forţele de ordine au constatat şi o infracţiune. Este vorba despre doi bărbaţi din oraşul Ianca, care aveau asupra lor o plasă monofilament. Întrebaţi despre provenienţa obiectului, cei doi au declarat că le aparţine şi că o foloseau pentru a pescui în canale de irigat.
"Politiştii au întocmit dosar penal pentru deţinere de unelte de plasă tip monofilament, conform prevederilor OUG nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii