Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapperul R. Kelly îşi va lansa memoriile la sfârşitul lui iunie

În 2002, autorul hitului "I Believe I Can Fly" s-a confruntat cu 21 de capete de acuzare privind pedofilia, aduse pe baza unei casete video pe care acesta o înregistrase cu o minoră, informează contactmusic.com.
Cântăreţul a fost declarat nevinovat în cele din urmă, dar scandalul i-a afectat reputaţia şi el a refuzat de atunci să vorbească despre acest subiect.
Acum însă, muzicianul în vârstă de 45 de ani vorbeşte despre acest caz, dar şi despre trecutul său tumultuos în volumul de memorii "Soulacoaster: The Diary of Me", programat pentru lansare pe 28 iunie.
Robert Sylvester Kelly, cunoscut sub numele de scenă R. Kelly, este un cântăreţ, producător şi compozitor american de muzică rap şi R&B. Albumele sale s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul a contribuit la lansarea unor artişti talentaţi precum Aaliyah, a compus câteva duete celebre precum cele cu Céline Dion şi P. Diddy şi a compus pentru Michael Jackson piesa "You Are Not Alone". Pentru piesa "I Believe I Can Fly", artistul american a fost recompensat în 1998 cu trei premii Grammy.

 
Categorie articol: 

Comentarii