Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Rapid nu e echipa de doi lei"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca nu poate spune ca formatia sa va spulbera pe Rapid duminica, in etapa a VII-a a Ligii I, deoarece giulestenii formeaza o echipa puternica, nu una de doi lei.
"Nu poti sa spui ca spulberi Rapidul, nu e echipa doi lei, e puternica. Ce rost are sa incitam publicul, galeria Rapidului, pe Copos, sa-i umilim pe jucatori prin declaratii? E un derbi. Cred ca sintem putin mai valorosi si jucam si acasa, asa ca eu cred ca vom invinge", a spus Becali.
Gigi Becali a ris cind a auzit ca actionarul rapidist George Copos le-a promis jucatorilor sai cite 4.000 de euro la victorie in derbiul cu Steaua. "S-a riscat comunistul sa dea atitia bani? O sa fie mare nenorocire. Normal, are tot dreptul sa spere, se poate intimpla orice. Am vorbit astazi cu el, m-a sunat, a zis ca vrea doua loje, are comunistii lui, politicieni. Vrea o loja pentru Rapid si una pentru comunistii lui, o sa-i dau doua loje", a apus oficialul stelist.
Becali a comentat si zvonurile conform carora fundasul Petre Marin ar fi dorit de CFR Cluj. "Eu nu tin jucatorii, ii dau oriunde daca nu vreau sa-i tin. Cel mai bine e sa se duca la dusmani, la contracandidate, sa ai un spion acolo. Nu ca ia Dinamo refuzatii Stelei, dar acum, cu Bostina si Oprita, am oamenii mei acolo, in tabara adversa. Il vrea CFR pe Petre Marin? Sa aduca banii! Il dau. Doua milioane. Da, imediat, acum. Eu zic asa pentru ca ei nu dau. Mie imi place de Petre Marin. Asa am zis de Dica, patru milioane, n-au dat, nu dau ei nici acum. Eu dau jucatori la Dinamo, la Rapid, nu la CFR, sa am acolo trupa mea. De la Rapid am luat ce am vrut eu, la Dinamo am dat ce am vrut eu", a spus el.
Finantatorul FC Steaua a mentionat ca intr-un an, pe linga cei cinci jucatori convocati in prezent la echipa nationala a Romaniei, vor ajunge la lot inca cinci: Mirel Radoi, Sorin Ghionea, Mihaita Plesan, Valentin Badea si Romeo Surdu.
Categorie articol: 

Comentarii