Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapid a cistigat derbiul cu CFR Cluj

Echipa Rapid Bucuresti a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a treia a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Juliano Spadacio.
CFR Cluj a ramas cu un jucator mai putin in teren in minutul 47, atunci cind Dani a fost eliminat dupa ce a primit un al doilea cartonas galben in urma unui fault asupra lui Spadacio.
Juliano Spadacio a deschis scorul pentru Rapid in minutul 49, cu un sut de la 24 de metri, pe centrul portii, portarul Eduard Stancioiu nereusind sa retina mingea, care l-a lovit in bratul drept si a intrat in poarta.
Sebastian Dubarbier a fost eliminat in minutul 90a5, primind direct cartonasul rosu dupa un fault asupra lui Spadacio.
Meciul a fost arbitrat de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele doua linii de Zoltan Szekely si Cristian Nica. Rezerva a fost Sebastian Coltescu.
Observatorii partidei au fost Valentin Alexandru si Marcel Lica.
La meci au asistat selectionerul Victor Piturca, secundul Stefan Iovan, dar si presedintele LPF, Dumitru Dragomir.
La partida au asistat 10.000 de spectatori, insa nu a fost prezent nici un suporter clujean.
In minutul 87, la un aut pentru CFR Cluj, mingea a juns la antrenorul Jose Peseiro, care nu a vrut sa-i dea drumul repede, iar Peralta l-a bruscat. Un oficial rapidist, aflat pe banca de rezerve, l-a impins pe Peralata si s-a creat un meleu, meciul fiind intrerupt trei minute. In urma acestui incident, Peseiro a fost eliminat, iar Marius Constantin si Sebastian Dubarbier au primit cartonase galbene.
Baietii antrenorilor de la CFR Cluj, Ioan Andone si Ion Manu, au stat la tribuna zero, printre suporterii Rapidului, fiind amenintati si injurati de fanii rapidisti.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii