Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radoi si Becali se contrazic in privinta sanselor de calificare

Capitanul FC Steaua Bucuresti, Mirel Radoi, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca echipa sa are 60 la suta sanse sa elimine pe Heerenveen in 16-imile Cupei UEFA, fiind contrazis de finantatorul Gigi Becali, care este de parere ca formatia din Ghencea are 90 la suta sanse de calificare
"Noi plecam cu 60 la suta sanse, ei cu 40. Depinde si de starea terenului din Olanda, de starea psihica a jucatorilor...", a spus Radoi, completat de Gigi Becali: "Mirel este modest. Plecam cu 90 la suta sanse, iar ei cu zece".
Radoi a explicat ca Steaua va pleca in Olanda cu o saptamina inaintea meciului cu Heerenveen deoarece in tara conditiile de pregatire sint foarte proaste, jucatorul fiind de parere ca ar fi pacat sa se piarda ce s-a acumulat intr-o luna si jumatate de antrenamente. "Acum nu este o presiune mai mare decit era anul trecut cu Valencia. Atunci aveam handicap de doua goluri, acum avem in fata doua partide. Totul este de partea noastra si trebuie sa cistigam. Vrem sa depasim performanta de anul trecut", a comentat capitanul stelist, care a adaugat ca Dinamo este principala contracandidata la titlu.
Mirel Radoi a afirmat ca ambele echipe romanesti vor merge mai departe in Cupa UEFA. "Sunt sigur ca si Rapid va trece de Hertha Berlin. Desi este intre primele sase in campionatul Germaniei, Hertha nu este o echipa foarte buna", a mentionat Radoi.
Componentii echipei Steaua Bucuresti vor pleca joi, la ora 13.30, de pe Aeroportul International Henri Coanda, in Olanda, urmind sa se pregateasca in localitatea Mierlo pina la meciul cu SC Heerenveen, programat pe 15 februarie, pe stadionul Abe Lenstra, in mansa intii a 16-imilor Cupei UEFA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii