Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rîndunică s-a operat de prostită. Însă, intervenţia chirurgicală a fost un eşec, aşa că Rîndunică a rămas prost

Este o ruşine că un individ rudimentar ca Adrian Rîndunică încă are funcţii de conducere în Brăila.

Individul ăsta care a lucrat numai la stat, graţie apartenenţei la PSD, a ajuns printr-un concurs cu cântec director al Casei Judeţene de Pensii Brăila. Asta după ce a stat degeaba în Bucureşti, timp de 2 ani, în postul de secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

În data de 24 decembrie 2019, noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, s-a apucat să facă un test telefonic prin ţară, să vadă cum răspund angajaţii ministerului doleanţelor pensionarilor. Era ajunul Crăciunului, de acord, dar era o zi pontată, pentru care angajaţii erau plătiţi. Păi, voi ştiţi câte Scormonitoare am scris eu de sărbători, în ultimii 15 ani, şi nu m-a găsit nimeni lipsă la apel?

Dar la Brăila, când a sunat ministrul Violeta Alexandru, a răspuns o doamnă care apoi a transferat apelul către un robot. Altfel spus, stai matale, pensionarule, şi aşteaptă mult şi bine, că la Brăila nu e loc de tine.

Contactat telefonic de reporterii Obiectiv, Adrian Rîndunică a bălmăjit o scuză penibilă.

Eu am fost operat. Am fost în concediu medical atunci. Din câte am înţeles, doamna ministru ar fi sunat pe data de 24 decembrie. Dar i-a răspuns de la Casa Judeţeană de Pensii Brăila. Probabil că i-a făcut legătura, sau a încercat să îi facă legătura, dar avem o singură doamnă la comunicare care ar fi trebuit să răspundă şi... acum nu ştiu... nu era în birou, probabil. Nu ştiu unde era, poate la toaletă”, a declarat Adrian Rîndunică.

Aşadar, când să demonstreze şi el că este un director competent, Rîndunică de la Brăila se opera, fraţilor. Bine, trecem peste problema medicală a omului (poate chiar o fi reală, cine ştie?), dar nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva Rîndunică nu s-a operat de prostită iar operaţia, din păcate, a fost un eşec iar el a rămas la fel de inteligent ca mai înainte. (Prostul Satului)
Categorie articol: 

Comentarii